Tuesday, July 21, 2020

HOE FOUT IN HET ZWART SCHERM OPLOSSEN OP ACER LAPTOP?

De Black Screen-fout op Acer-laptops is geen zeldzaam probleem. Er kunnen veel redenen voor zijn. Soms zie je dit zwarte scherm zodra het logo op het scherm verschijnt. Om van deze fout af te komen, kunt u contact opnemen met de hoogopgeleide professionals van Acer-klantenservice die dag en nacht werken om u van de best mogelijke oplossingen te voorzien.

Hier zijn enkele stappen voor probleemoplossing om het probleem op te lossen. Lees hieronder en probeer het uit

  1. Voeding Reset uw Acer-laptop
  • Volg de onderstaande instructies om uw laptop opnieuw in te stellen
  • Zet je laptop uit en haal hem uit het stopcontact.
  • Koppel alle aangesloten kabels los, zoals een AC-adapter, harde schijven, batterij en andere randapparatuur die op de machine is aangesloten.
  • Houd de aan / uit-knop 30 seconden ingedrukt en laat deze los. Hierdoor kan uw laptop opnieuw worden opgestart en uitgeschakeld.
  • Plaats de batterij terug en sluit de oplader weer aan.
  • Druk op de aan / uit-knop om uw laptop aan te zetten en controleer of het probleem is opgelost.
  1. 2. Gebruik de F2-, F9- of F10-toets op uw laptop
  • Deze methode is vrij eenvoudig uit te voeren. Bekijk de onderstaande stappen
  • Schakel de laptop uit en koppel alle kabels los van hun stopcontacten.
  • Druk op de aan / uit-knop om de laptop in te schakelen.
  • Zodra je het Acer-logo of splash-scherm ziet, druk je tegelijkertijd op F2, F9, F10 en Enter.
  • Klik op de knop Afsluiten en bevestig uw keuze door Ja te kiezen.
  • Druk op de Enter-knop op je toetsenbord en je bent klaar.
Upgrade uw grafische kaartstuurprogramma en BIOS

Als er verouderde stuurprogramma's op uw laptop staan, kan dit veel problemen veroorzaken, waaronder de zwarte schermfout. Zorg ervoor dat de grafische kaart in uw laptop niet verouderd is. Als dit het geval is, zoek dan handmatig naar de nieuwste driver en download en installeer deze op uw laptop. Om het BIOS bij te werken, gaat u naar de ondersteuningspagina van Acer en zoekt u een BIOS-bestand volgens uw laptopmodel. Volg de instructies op het scherm om het te downloaden. Neem contact op met de technische dienst van Acer voor de laatste beschikbare updates.

Zorg ervoor dat de laptop vrij is van virussen

Het is belangrijk dat uw laptop geen virussen of malware bevat, zodat deze goed kan werken. Voor de zekerheid, voer direct een virusscan uit op uw laptop en volg, indien aanwezig, de instructies in het antivirus venster om deze te verwijderen. Start het apparaat opnieuw op en kijk of de zwarte schermfout is opgelost.

Voor meer informatie kunt u verbinding maken met de technische ondersteuning van Acer en met de uiterst professionele technici praten om geschikte oplossingen te vinden voor de bovengenoemde fout.

Bovendien kunt u onze leidinggevenden bereiken op de hulplijnnummers van Acer die beschikbaar zijn op onze website. U kunt ons ook e-mailen of met ons chatten voor hulp of suggesties.